O fetiță în vârstă de 11 ani, a fost accidentată pe o trecere de pietoni din orașul Vicovu de Sus, luni, 12 martie, în jurul orei 8:00.

Astfel, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Cernăuţi, din oraşul Vicovu de Sus, un localnic de 28 de ani, s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire a unui microbuz staționat în apropierea trecerii pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător, ocazie cu care, a surprins-o şi accidentat-o uşor pe minoră care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea regulamentară a părții carosabile pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, după care şi-a continuat deplasarea.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, victima a fost transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Conducătorul auto a fost identificat ulterior de polițiști în incinta unei societăţi comerciale din oraşul Vicovu de Sus și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au  recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluţionat procedural.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.