Un bărbat de 28 de ani, din localitatea Ciocaia, Bihor, a omorât o fată de 14 ani, marți, 22 martie, pentru că, timp de un an, i-a refuzat avansurile.

A lovit-o de mai multe ori cu un topor, în propria casă, iar victima a fost descoperită de sora sa mai mică.

Bărbatul locuia la trei case distanță de ea și o curta de un an. Atât fata, Cristina, cât și familia acesteia, s-au opus relației deoarece era prea mică, iar diferența de vârstă era oricum prea mare.

Când Cristina a rămas singură acasă, tânărul a intrat pe o fereastră a locuinței și a lovit-o de mai multe ori cu un topor în cap. Ulterior, a sunat-o pe mama acesteia să îi spună ce a făcut. Copila a fost găsită de sora sa mai mică. Criminalul a dispărut, iar polițiștii îl caută.

„Familia o fost la lucru, băiatul a intrat pe geam, cu toporul şi a lovit-o. Nu ştim. Nu au fost prieteni băiatul umbla după ea, dar ea nu a vrut. A fost singură acasă. Nu ştiu de ce a lovit-o. Băiatul a fugit, îl caută poliţia. Criminalul a sunat-o pe mamă să-i spună că Cristina nu mai este”, a povestit bunicul fetei, potrivit ziare.com.

„Au un cerc de suspecți, că a fost dat în consemn la frontieră. Procurorii vor audia mâine și alți martori pentru a descoperi ce l-a determinat pe bărbat la un astfel de gest”, a declarat Gligor Sabău, prim procuror adj. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, potrivit realitatea.net.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.