Joi, 16 ianuarie, la ora 11.46, agenții de poliție  din cadrul Postului de Poliție Sucevița au fost sesizați cu privire la faptul că un minor domiciliat în comuna Ciprian Porumbescu  a fost  prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, fiind diagnosticat cu arsuri de gradul II și III cu lichid.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că B. Rebeca, de 18 ani, domiciliată în comuna Ciprian Porumbescu, se află într-o relație de concubinaj cu B. Elvis, din comuna Sucevița, sat Voievodeasa, iar de aproximativ 2 luni locuiește fără forme legale la adresa de domiciliu a acestuia, împreună cu copilul ei, C. Alexandru, în vârstă de 1 an și 6 luni, rezultat dintr-o altă relație.

În jurul orei 09.30, B. Rebeca în timp ce se afla împreună cu minorul la domiciliul concubinului ei, la un moment dat C. Alexandru și-a vărsat o cană cu lichid fierbinte pe corp, astfel provocându-și arsuri în zona pieptului.

Ulterior, mama minorului a solicitat intervenția unui echipaj medical care l-a transportat pe la Spitalul Municipal Rădăuți, după care a fost transferat la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării îngrijirilor de specialitate, unde a fost diagnosticat cu „arsuri de gradul II și III cu lichid”.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.