George Copos, care a fost eliberat condiționat în urmă cu câteva zile, se află vineri în fața instanței unde se judecă un nou termen în dosarul Loteria 2, dosar în care a fost trimis în judecată pentru manipularea pieţei de capital, fiind acuzat de spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată, dar și folosirea de informații private.

De când a ieșit din închisoare s-a tot vorbit în spațiul public despre o carte suspectă de plagiat, scrisa de George Copos cât timp a fost în detenție.

În acest sens, George Copos a transmis că a fost „calomniat brutal” în ultimele zile, punctând că azi va avea un raport de plagiat pe care o să îl trimită și presei. Copos a precizat că au fost prea mulți „acoperiți” care și-au vărsat veninul asupra lui.

”Sunt obligat să vă răspund la câteva întrebări având în vedere că am fost calomniat brutal în ultimele zile. Astăzi voi avea un raport de plagiat și o să vi-l trimit și vouă, mass-mediei. (…) Eu imi asum întreaga responsabilitate pentru toate cărțile scrise. (…) În momentul în care voi avea raportul de plagiat, probabil mă voi adresa și eu instanțelor de judecată. Au fost prea mulți acoperiți care și-au vărsat veninul asupra mea. Cel mai bine, haideti sa vedem care e raportul de plagiat, daca la toate cinci carti raportul este unul corect, atunci inseamnă ca voi (n.r.: referindu-se la presă) m-ati calomniat pe nedrept”, a precizat afaceristul George Copos, vineri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.