Corala de fete „Ciprian Porumbescu” a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” din Suceava a câștigat o medalie de aur și o medalie de argint la Grand Prix of Nations, Champions league-ul corurilor, ce s-a desfășurat la Gotheborg, Suedia.

„Felicităm Corala de fete “Ciprian Porumbescu” a Colegiului Național “Ștefan cel Mare” din Suceava în componența căreia le regăsim și pe cele 6 colege ale noastre. Felicitări părintelui dirijor, Lucian Tablan-Popescu, felicitări doamnei profesoare Valentina Tablan-Popescu și felicitări corepetitoarei, Andreea Hanuseac! Sincere felicitări și colectivului profesoral în frunte cu domnul director Dan Popescu pentru sprijinul și profesionalismul fără de care această corală de fete nu ar fi putut reuși”, au transmis reprezentanții Coralei „Ciprian Porumbescu”.

De cealaltă parte, în cadrul European Choir Games, desfășurat în aceeași locație, Corala “Leon Bancilă” din Fălticeni a fost sprijinită într-o ultimă frumoasă colaborare de nu mai puțin de 14 colegi din cadrul coralei mixte „Ciprian Porumbescu”, participând la secțiunea Champions, Adult Choirs. Aceștia au fost îndrumați de către dirijorul secund, Alexandru Semeniuc și, din poziție de solist și corepetitor, de către pr.prof. Lucian Tablan-Popescu. Corala a fost premiată cu diploma de argint.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.