Intrarea iernii în drepturile firești nu a luat prin surprindere admnistrația comunei Cornu Luncii, astfel că aici primarul comunei, Gheorghe Fron, s-a mobilizat exemplar în deszăpezirea comunei.

 

Dacă în alte localități la ora amiezei drumurile erau pline de zăpadă, la Cornu Luncii, primarul a considerat că echipa sa trebuie să fie în slujba cetățeanului încă de la miezul nopții, astfel încât dimineața oamenii să meargă la serviciu în condiții de siguranță, iar elevii să poată ajunge la școală.

 

Despre faptul că în comuna sa deszăpezirea a fost făcută exemplar, edilul comunei spune că acest lucru face parte din normalitate.

„De fiecare dată când a fost cazul am intervenit încă de la miezul nopții. Avem 154 de km de drumuri comunale, iar pentru ca toate aceste drumuri să fie deszăpezite trebuie să intervenim din timp. Nu de alta, dar trebuie să fim cu un pas înaintea iernii. Important este că dimineața când s-a trezit, cetățeanul a avut drumul deszăpezit, indiferent dacă locuiește pe o uliță retrasă sau în centrul comunei”, a declarat Gheorghe Fron.

La Cornu Luncii pe timp de iarnă se intervine cu trei utilaje, dintre care două aparțin Primăriei Cornu Luncii.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.