Sute de persoane au luat cu asalt supermarketurile și hipermarketurile marți seară. Imaginile postate pe rețelele sociale arată dezastrul din magazine. 

Rafturi goale și cozi uriașe la casele de marcat s-au format în această seară în mai multe orașe din România. Internauții au postat pe rețelele sociale imagini cu aglomerația din magazine.

De asemenea, oamenii au comentat, mai în glumă, mai în serios, despre ceea ce au văzut.

Iată câteva dintre comentariile oamenilor de pe Facebook:

 

”În Auchan, cred că de spaima coronavirusului, era ca de Crăciun: rafturi goale, îmbulzeală, cărucioare pline, lipseau doar brazii. La săpun, gel de mâini, șampon erau pline rafturile; prima condiție era să ne spălăm pe mâini, nu? Sau poate pentru că săpunul nu-i comestibil…”

”Panică! Rafturi goale!”

”Rafturi goale, urmează baricadarea la domiciliu”

”Frumos la supermarket. Nu mai găsești nimic la conserve, dar la ceaiuri e superofertă. Mi-am luat trei banane, niste miez de nucă și un ceai verde cu rodie. Muriți voi sătui, eu prefer stilul.”

”Mai frate s-au golit rafturile la supermarketuri a innebunit lumea cu gripa asta. Ce isteti sunt astia ca sa scape de toata marfa veche si care nu se vindea au alarmat populatia ca nu o sa mai fie mancare. Bravos natiune!”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.