Premierul Victor Ponta se afla in fruntea corului PSD care ataca furibund justitia pentru condamnarea lui Liviu Dragnea. Atat Ponta, cat si liderii locali ai PSD, in numele organizatiilor pe care le conduc, s-au intrecut in trimiterea de comunicate pentru sustinerea lui Dragnea.

Baronii locali care sar in apararea acestuia reiau obsesiv mesaje prin care spun ca justitia pune sub semnul intrebarii nu actiunile ilegale ale condamnatului, ci votul celor 7,4 milioane de romani care si-au spus parerea la referendumul de demitere a lui Basescu. Alte teme insistente in comunicatele transmise in numele organizatiilor: tradarea liberalilor, decizia de suspendare a presedintelui a fost luata atunci de toti liderii USL, sentinta ICCJ creeaza un precedent periculos, dar si atacuri la deciziile CCR privind referendumul. Desigur, Dragnea este laudat ca un mare lider dedicat partidului.

Ponta: Vina CCR

Aflat la Targu-Jiu, alaturi de Liviu Dragnea, Ponta a declarat ca judecatorii i-au condamnat, de fapt, pe toti cei care l-au suspendat pe Basescu. „Toti suntem la fel de nevinovati. Mi se pare un lucru pe care orice om de bun-simt, care nu e speriat de moarte ca i se face si lui un dosar, cred ca il gandeste ca si mine. OK, am inteles condamnarea lui Dragnea ca o condamnare a tuturor, a celor care l-am suspendat pe Basescu, am facut campanie pentru referendum, am votat”, a sustinut premierul.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.