Vești bune pentru coșneni! Primăria comunei a urmat exemplul altor administrații și oferă o serie de servicii în format digital! Astfel, taxele, impozitele, amenzile și alte servicii pot fi plătite online.

Pentru plata impozitelor, a taxelor locale, a amenzilor și a altor servicii, Primăria comunei Coșna pune la dispoziția cetățenilor portalul online InfoPay. Acest sistem de plată este disponibil atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice. Trebuie precizat că pentru plata impozitelor și a taxelor locale prin intermediul InfoPay NU se percep comisioane pentru tranzacțiile efectuate.

Primăria Coșna a decis să intre în rând cu lumea modernă. Așa că a creat o facilitate pentru cetățeni ca să nu se mai deplaseze să-și achite „dările la stat”.

Astfel, serviciul de Taxe și Impozite al Primăriei Coșna a ajuns pe InfoPay.

„O veste importantă! Toate impozitele și taxele locale vor putea fi plătite de acum și online, prin platforma InfoPay unde s-a înrolat și Primăria Coșna. Acest pas sprijină procesul de digitalizare pe care Primăria Coșna îl are în vedere în strategie ”, a anunțat Gavril Pardău, primarul comunei Coșna.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.