Noul virus a ajuns din nou în televiziune. După Andreea Esca, Andi Moisescu, Neti Sandu și Gabriel Coveșanu a fost infectată cu virusul SARS-Cov-2. Prezentatorul de la „Vorbește lumea” a contactat virusul iar acum se află în izolare.

Gabriel Coveșeanu a anunțat că s-a infectat cu noul coronavirus. Testul a ieşit pozitiv înainte de Crăciun, iar acum Cove  se află în izolare. Acesta a intrat în direct în emisiunea “Vorbește Lumea” și a povestit cum se simte și ce simptome are. 

Din fericire, se pare că prezentatorul TV a contactat o formă ușoară a virusului. Singurele simptome pe care le-a avut au fost nasul înfundat și o ușoară tuse seacă.

„Pe scurt, povestea e următoarea. Înainte de Crăciun, pentru că o bună prietenă a simțit că aveam nasul ușor înfundat a zis nu ar fi bine să îți faci tu un test să vezi cum stai pentru că poate ai de gând de Crăciun să-ți vizitezi părinții, familia și așa mai departe.

Am făcut un test în urma căruia am ieșit pozitiv. Fix din momentul ăla m-am izolat de toată lumea. De mai bine de zece zile sunt în izolare. Partea bună în toată povestea asta este că din fericire nu am avut niciun simptom grav, exceptând acel nas înfundat care a ținut vreo două trei zile și o ușoară tuse seacă. În rest nu am avut nicio altă problemă, nu m-a durut nimic”, a povestit Cove.

 

Sursa: Cancan.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.