Anunţul Patriarhului Daniel cu privire la vaccinare a provocat un uriaş val de reacţii pe reţelele de socializare. Mulţi utilizatori au refuzat să creadă că informaţia este adevărată, iar alţii l-au acuzat pe liderul Bisericii Ortodoxe Române de trădare sau erezie, potrivit adevarul.

Patriarhul Daniel a fost întrebat la Parlament, unde a asistat la şedinţa solemnă dedicată Zilei Naţionale a României, dacă s-a vaccinat. El a spus: „Sunt cu dublă doză”, şi a precizat că sunt confidenţiale informaţiile. Întrebat ce mesaj are către credincioşi, Patriarhul a spus: „Nu avem niciun mesaj, să facă ascultare de medici”.

„Sunteţi penibili, se înţelege din înregistrarea momentului că mai curând a spus în mod sarcatisc că s-a vaccinat în idee de a scăpa de reporteri. Însa şi aici s-a văzut din nou mocirla în care se scalda presa. Nu e vorba despre vaccin aici, ci despre a minţi premeditat sau nu”, a comentat Sandu Paraschiv.

„Declaratia Sa a fost “ne-am vaccinat, gata” nici decum “m-am”. E o mica mare diferenta dintre “m-am” si “ne-am”, este o esenta de plural care nu dovedeste in mod clar faptul ca El s-a vaccinat sau ca vorbeste despre El. Mai mintim mult poporul cu televizorul? ”, întreabă Teodora Maria.

„Este o filmare în care apare şi chiuveta?”, Dorin Munteanu.

„Ati fi putut salva vreo 40.000 de morti de covid si inca vreo 40.000 de alte afectiuni cu un astfel de mesaj facut in ianuarie”, Tudor Borş.

„In alta ordine de idei, mintiti, a refuzat sa spuna daca e vaccinat cu schema completa sau nu. De ce manipulati, cand poate fi verificat atat de usor, iar neincrederea e, oricum, maxima? ”, Rodica Daniela Stan.

„Nu vă este ruşine gunoaielor să vă folosiţi de imaginea Prea Sfinţiei sale pentru planurile voastre inutile? Nu aveţi scrupule şi încercaţi orice metode, de la mici gratuiţi la manipulare, garduri în magazine şi restricţii. Nu sunteţi penibili? O campanie penibilă demnă de vomă care nu va duce decât la ură şi dispreţ”, Sergiu Ilisie.

Sursa: psnews.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.