Directorul Direcției de Sănătate Publică Suceava, Silvia Boliacu, a informat că la nivelul județului Suceava, în dimineața zilei de marți, 17 martie, sunt 606 de persoane monitorizate la domiciliu, fără simptomatologie specifică infecției cu virusul COVID-19. Dintre acestea 331 au călătorit în zonele de risc, iar 275 de persoane sunt membri de familie.

De asemenea, încă 31 de persoane au ieșit din autoizolare, numărul total al persoanelor ieșite din autoizolare fiind de 538.
Silvia Boliacu a subliniat că 132 de persoane sunt aflate în carantină în spațiile special amenajate, în timp ce la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Suceava sunt internate 7 persoane cu suspiciune de coronavirus de la care s-au prelevat probe, așteptăm rezultatele.
În acest moment sunt patru persoane depistate cu coronavirus. Primul caz diagnosticat este bărbatul de 71 de ani din Mălini, iar cel de-al doilea caz este un tânăr 35 de ani din Cajvana, venit din Italia, care se afla în autoizolare la domiciliu. Celelalte două persoane sunt din comuna Todirești și comuna Bosanci.

5 persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în cuantum de 10.000 de lei pentru că nu au respectat autoizolarea (total 50.000 lei). Persoanele sunt din Coșna, Moldovița, Câmpulung Moldovenesc și 2 din Fălticeni”, a transmis Silvia Boliacu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.