Scene teribile s-au petrecut în județul Giurgiu, acolo unde o femeie și-a ucis soacra paralizată. Bătrâna a fost lăsată să moară în agonie.

Soacra a fost ucisă în bătaie de propria noră. Femeia a bătut-o, de mai multe ori, pe victimă cu o bâtă. Medicii ajunși la fața locului nu au făcut nimic ca să o salveze pe femeie.

Incidentul a avut loc pe 8 august. La ora 18:28, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin-Vale au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Găiseni, județul Giurgiu cu privire la faptul că soția sa ar fi agresat-o fizic pe mama sa.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat că bătrâna in vârstă de 89 de ani, prezenta urme de violență pe corp.

Tot la locație a intervenit și ambulanța. Medicii au vrut să o transporte pe victimă la spital pentru că aceasta era plină de vânătăi și abia mai putea vorbi.

Decizia neașteptată a fiului femeii

Fiul bătrânei a luat o decizie șocantă și nu și-a lăsat mama să meargă la spital pentru a primi îngrijiri medicale. El a semnat în foaia medicului de pe ambulanță că refuza transportul la unitatea spitalicească. La fel de șocantă a fost și decizia cadrelor medicale care au luat de bun ce le-a zis fiul, deși bătrâna prezenta urme vizibile de violență exagerată pe corp.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, iar nora, cunoscută cu probleme psihice a mers la poliție, a fost audiată și a fost lăsată în libertate.

Celălalt fiu al femeii a venit să își vadă mama, știind ce se întâmplase, dar din păcate a găsit-o fără suflare. Polițiștii au fost din nou sesizați și de data aceasta și-au făcut datoria, tardiv ce e drept, au reținut-o pe agresoare.a

Conducerea IPJ Giurgiu ar fi dispus deja efectuarea de verificări prin serviciul de Control Intern și Ordine Publică, cu privire la modul de intervenție al celor doi polițiști care au ajuns prima dată la fața locului.

Vor fi cercetate și cadrele medicale, pentru că nu au transportat victima aflată in stare gravă la spital, cât și soțul agresoarei care a ales să își lase mama să moară în chinuri groaznice, semnând refuzul de transport la spital, scrie kanalD.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.