Un bărbat din comuna Bunești, județul Suceava, a fost găsit mort în propria casă, cu un cuțit înfipt într-un ochi. 

Bărbatul locuia singur, iar vineri seară pe la el a trecut un vecin care îi mai aducea mâncare și care a făcut descoperirea macabră. 

Bărbatul în vârstă de 63 de ani, locuia singur în satul Petia, comuna Bunești. Era cunoscut în localitate că de multe ori obișnuia să consume alcool, cu prietenii săi. 

Vineri seară, un vecin a trecut pe la el, să-i aducă mâncare și astfel i-a găsit trupul neînsuflețit. Imediat vecinul a anunțat autoritățile, iar la fața locului au ajuns polițiști și procurori criminaliști.

Pe corpul bărbatului erau mai multe urme de violenţă

Trupul bărbatului prezenta mai multe urme de violență, iar la nivelul ochilor se pare că a fost înjunghiat.

Toate indiciile par să arate că este vorba de o crimă, însă urmează să se stabilească cine este autorul și care a fost mobilul crimei.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a avut parte de o moarte extrem de violentă. A suferit mai multe răni prin înjunghire, iar la final autorul a lăsat cuţitul înfipt în el.

Victima are mai multe rude în Constanța, însă nu şi acolo unde locuia. Era cunoscut ca și consumator de băuturi alcoolice, iar ca personalitate era destul de introvertit.

Vecinii au fost luați și audiați fiecare în parte, pentru a se stabili un film al ultimelor ore ale victimei. Se presupune că acesta ar fi decedat joi noaptea, însă se vor ști mai multe după analizele de laborator.

Criminaliștii s-au întors și ei la fața locului, în speranța de a găsi noi probe și indicii care ar putea conduce spre făptașul sau posibil făptașii

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.