Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj l-au trimis în judecată pe inculpatul Muhamed Iman Mustafa (28 de ani), din comuna Udești, pentru comiterea infracțiunii de omor calificat. Aceștia au cerut închisoare pe viață pentru arabul criminal de la Udești.

Amintim că, la data de 24 august 2020, în jurul orei 03.00, organele judiciare au fost sesizate cu privire la decesul Ioanei Valentina Catargiu (30 de ani), din comuna Stulpicani, ce prezenta pe suprafaţa corpului multiple plăgi înţepate. În aceste împrejurări, la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj s-a înregistrat un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de omor. La faţa locului s-a deplasat o echipă mixtă formată din procuror criminalist şi lucrători de poliţie judiciară din cadrul IPJ Cluj, Serviciul de Investigaţii Criminale.

Din investigaţiile efectuate pe parcursul zilei de 24 august 2020 a rezultat că inculpatul Muhamed Iman Mustafa, fostul iubit al victimei, în jurul orei 03.00, pe strada Detunata din municipiul Cluj – Napoca i-a aplicat acesteia multiple lovituri de cuţit, provocându-i leziuni traumatice care i-au produs decesul la faţa locului.

Organele de cercetare penală din cadrul IPJ Cluj şi IPJ Suceava, aflate sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au întreprins activităţi operative care au condus la depistarea autorului pe raza comunei Udești, județul Suceava.

După audierea lui Muhamed Iman Mustafa de către procuror, în seara de 24 august 2020, acesta a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, acuzația fiind de omor calificat.

În cursul zilei de 25 august 2020 a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj care a dispus arestare preventivă a inculpatului.

 

 

Sursă material: Ziar de Suceava

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.