În ziua în care a ucis-o cu sânge rece pe Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani din Dobrosloveni, criminalul în serie din Caracal a sunat-o pe mama victimei sale și s-a dat drept ‘ginerele ei’.

Joi dimineață, 25 iulie 2019, în intervalul orar 11.05 – 11.51, Alexandra Măceșanu a reușit să pună mâna chiar pe telefonul criminalului, în timp ce se afla în casa groazei din Caracal.

Legată cu sârmă, bătută și batjocorită, fata de 15 ani a sunat la numărul unic de urgență 112 și a povestit operatorilor că a fost sechestrată într-o casă din Caracal de un bărbat care a violat-o.

Mai mult, Alexandra a descris mare parte din ceea ce reușea să vadă pe geamul camerei în care era legată: un brad, o mașină și numeroase fiare ruginite în curte, dar și cartea de vizită cu numele Lucian-Gabriel Popescu.

Tot în timpul apelurilor la 112, Alexandra l-a descris și pe criminal ca fiind un bărbat de 50 de ani, gras, cu burtă și ochi albaștrii.

Criminalul a sunat-o pe mama Alexandrei Măceșanu

La câteva ore după ce Alexandra a sunat la 112, iar ultimul apel s-a încheiat brusc după ce ea a spus: ‘Vine, vine!’, mama fetei din Dobrosloveni a primit un telefon anonim de la un bărbat care i-a spus că este ‘ginerele’.

De asemenea, bărbatul i-a spus mamei fetei că Alexandra este bine și că urmează să plece la muncă în Belgia.

Înainte ca mama fetei să poate pună vreo întrebare, criminalul a închis și apoi a oprit telefonul.

Sursa: Observator

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.