Arestat pentru 30 de zile și acuzat oficial de procurorii DIICOT de trafic de minori și viol, Gheorghe Dincă, cunoscut ca și ‘criminalul din Caracal’, a fost scos din arest, în această dimineață, și dus înapoi la casa groazei pentru o nouă serie de căutări.

Polițiștii l-au adus pe Dincă înapoi la casa sa din Caracal, acolo unde căutările continuă.

Anchetatorii l-au pus pe suspect față în față cu probele găsite în curtea sa, însă acesta continuă să nege că ar fi implicat în uciderea vreunei persoane și susține că oasele și dinții găsiți într-un butoi sunt de animale.

Totuși, în fața instanței, Dincă a recunoscut că telefonul de pe care Alexandra a sunat de trei ori la numărul de urgență 112 îi aparține, însă a negat că o cunoaște pe fata de 15 ani din Dobrosloveni.

Ieri, anchetatorii au apelat la ajutorul unor echipe de scafandri din cadrul Inspectoratui General pentru Situații de Urgență.

Astfel, într-un lac situat la aproximativ doi kilometri de casa lui Gheorghe Dincă, scafandrii au găsit o valiză în care se aflau oase, o pereche de pantofi și o geacă.

Potrivit unor surse, anchetatorii nu au găsit în casă sânge sau alte probe, în ciuda faptului că Alexandra Măceșanu a descris mai multe obiecte din interior, inclusiv o carte de vizită găsită la percheziții.

Primele rezultate ale testelor ADN efectuate pe oasele găsite în casa criminalului din Caracal urmează să fie aflate în următoarele zile.

Sursa: Observator

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.