Muhamed Iman Mustafa, în vârstă de 28 de ani, suspectul principal în cazul crimei din Gheorgheni, județul Cluj, a fost capturat de polițiștii din județul Suceava. Acesta se afla la el acasă, în comuna Udești, județul Suceava. Tânărul urmează să fie dus la Cluj – Napoca pentru audieri.

Polițiștii clujeni l-au identificat pe principalul suspect în cazul crimei din cartierul clujean Gheorgheni. Acesta se numește Muhamed Iman Mustafa, un tânăr cu mamă suceveancă și tată arab. Oamenii legii au instituit filtre atât la Cluj, cât și în județul Suceava. Victima este o tânără tot din județul Suceava, asistentă medicală în Cluj-Napoca. Între cei doi a existat o relație de iubire, dar s-a terminat din cauză că bărbatul era extrem de gelos.
Bărbatul este acuzat că luni dimineața a omorât o tânără originară, tot din Suceava, care tocmai se întorsese la Cluj. Anchetatorii spun că pe telefonul fetei au fost găsite mai multe mesaje de amenințare din partea celui care i-a curmat viața, printre care și amenințări cu moartea. Se pare că tânăra nu a acordat importanță amenințărilor. Aceasta nu a spus nimănui despre mesaje și nu a înregistrat nicio plângere împotriva bărbatului.
După ce și-a înjunghiat iubita cu cuțitul de mai multe ori, în spate și piept, agresorul a părăsit locul faptei. Echipajul medical chemat de urgență a încercat să o salveze pe tânără, dar aceasta pierduse prea mult sânge și toate eforturile s-au dovedit zadarnice. Tânăra avea 30 de ani și lucra ca asistentă medicală în Cluj-Napoca. Atacatorul a fost căutat de polițiști până nu demult.
Potrivit administratorului blocului de pe Aleea Detunata, se poate observa pe camera de supraveghere, bărbatul a dat târcoale imobilului cu cel puțin două ore înainte ca asistenta să ajungă la destinație. După ce a coborất din taxi, în jurul orei 03:00, tânăra a fost atacată cu un cuțit și a fost înjunghiată de mai multe ori în piept și spate, Un tânăr din bloc a auzit țipetele tinerei și a dat alarma la 112.

 

 

Sursa: ziarulclujean.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.