Crin Antonescu a comentat ultimele declaraţii ale preşedintelui Traian Băsescu privind ofiţerul acoperit, spunând că şeful statului “ne ia în continuare de proşti”.

”În legătură cu Traian Băsescu, toate lucrurile s-au spus, cel puțin din partea mea. Atâta vreme cât, după zece ani, noi mai putem să luăm în serios un președinte care vine și spune sau îl acuză pe acoperitul acel ipotetic că nu și-a trecut în CV calitatea de ofițer acoperit înseamnă că în continuare ne ia de proști. Și probabil că până își va termina mandatul, în continuare, unii dintre noi vor fi suficient de proști încât să îl ia în considerare pe domnul Băsescu. Dacă Traian Băsescu are ceva de spus, ar trebui să spună, dacă nu, este un circ prin care încearcă să participe la această campanie electorală și probabil vor mai urma asemenea scheme..”, a scris fostul lider PNL pe Facebook.

Șeful statului a declarat, miercuri seara, că va da amănunte despre “ofiţerul acoperit” de faţă cu toată presa, precizând că nu are nicio informaţie de la serviciile secrete şi că, dacă, totuşi, “printre candidaţi există un domn care a avut în trecutul lui un astfel de lucru, acest lucru trebuie recunoscut”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.