De la Johann Strauss şi Beethoven la… „Naționala de Rock ” a țării, trupa IRIS!
De la Legendarul şi inegalabilul solist Cristi Minculescu, la frumoasa şi supertalentata doamnă ce a scris istorie în interpretarea muzicală națională si internațională, marea soprană Felicia Filip, decorată de Președintele României cu titlul de „Cavaler al Meritului Cultural”, cea mai înaltă distincție acordată vreodată unui cântăreț român în activitate.
De la clasic la modern, de la colinde la pop, de la pop la rock, de la rock la pop rock simfonic, blues rock, duete şi momente unice în interpretarea celor doi mari artişti, acompaniați de frumoasa Orchestră Simfonică a Filarmonicii de Stat, ce se va afla într-un mix inedit cu Trupa IRIS, avându-i în fața lor pe deja binecunoscuții chitarişti Valter Popa și Doru Borobeică.
De la A la Z, în „de departe” cel mai modern şi spectaculos concert de acest gen până în prezent!
50 de artişti de Excelență în scenă, pentru o seară şi un Concert de Excelență artistică, totul sub bagheta unui Dirijor de Excelență – Iulian Rusu!
Toate acestea în Concertul „Magnificent Christmas”, vineri, 22 decembrie, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava.
Preţul unui bilet este de 100 de lei sau de 75 de lei, în funcţie de aşezarea în sală.
Informaţii suplimentare la tel. 0230 523 718, secretariat Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.