Consilierul local Cristian Boberschi a fost repus în funcție în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Suceava de joi, 12 iunie.

Pe ordinea de zi a ședinței CL Suceava s-a aflat proiectul ce prevedea punerea în aplicare a unei sentinţe judecătoreşti prin care se anulează Ordinul Prefectului de Suceava care a dispus încetarea mandatului de consilier local pentru Cristian Boberschi.
Am adresa venită de la Prefectură în care ni se aduce la cunoștință să punem în aplicare, cât mai repede, sentința Tribunalului Suceava, altfel vom fi direct responsabili de plata despăgubirilor la care era îndreptățit reclamantul până la data repunerii în drepturi”, a transmis primarul Ion Lungu.

Totodată, consilierii locali au constatat și încetarea mandatului de consilier local al lui Gheorghe Petrescu, ultimul consilier validat de deliberativul local conform listei de supleanţi ai PSD la alegerile din 5 iunie 2016.
Legea trebuie respectată. Deși ea e ușor schioapă, ea trebuie respectată și trebuie aplicată”, a spus Gheorghe Petrescu.

Cristian Boberschi a mulțumit pentru votul acordat și a declarat că se bucură că în sfârșit s-a respectat legea și că există justiție corectă.
Pentru repunerea în funcție a consilierului Cristian Boberschi au fost 17 voturi „pentru” și o abținere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.