În această săptămână a avut loc constituirea organizaţiei municipale a structurii europene PES Activists Suceava.

 
La acest eveniment au participat invitaţi : senatorul Ovidiu Donţu, președinte PSD Municipiul Suceava, Gabriel Costache, preşedinte coordonator judeţean PES Activists Suceava, Solcan Alexandru, preşedinte TSD Suceava şi numeroase persoane din structura europeană a partidului.

“Mi-am dorit să punem bazele şi în municipiul Suceava unei structuri solide și dinamice, care să coaguleze idei și să genereze acțiuni și politici publice cât mai apropiate de cetățenii ale căror convingeri sunt puternic atașate de valorile sociale și de stânga. În consecință, am încredere că prezența noastră la fiecare nivel decizional o să contribuie la întărirea ideologică a partidului, la o reașezare a ideilor sociale și de stânga în prim-planul acțiunii politice a PSD și la o punere în context european a activității colegilor de partid,” a declarat preşedinte PES Activists Suceava Gabriel Costache.

În urma alegerilor, în funcţia de Preşedinte – Coordonator municipal al PES Activists Municipiul Suceava a fost ales candidatul Mihalache Cristian Gyane .
În funcţiile de Vicepreşedinţi ai Organizaţiei Municipale PES Activists Suceava au fost aleşi următorii: Pohoaţă Manuela, Gălăţeanu Ioan Sorin, Buciac Ioan Gabriel, Gherasim Valerica, Oghinciuc Cristinel iar în funcţia de Secretar al organizaţiei Fuior Iulia.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.