Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat, în cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu, la România TV, că Liviu Dragnea rămâne cel mai “primejdios” posibil candidat la prezidenţiale, dintr-un motiv simplu. 

Ion Cristoiu a comentat rezultatele unui sondaj de opinie care releva care este intenţia de vot a românilor în ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale, afirmând că Liviu Dragnea – în eventualitatea în care va intra în cursa electorală din partea PSD – rămâne cel mai primejdios candidat. Cristoiu atrage atenţia asupra faptului că, în cazul lui Dragnea, intenţia reală de vot ar fi mult mai mare decât o arată sondajele de opinie, dintr-un motiv simplu: lumea evită să spună că votează cu el.

„Trebuie luat în calcul un lucru: spirala tăcerii în cazul lui Dragnea. Părerea mea, cel mai primejdios candidat după părerea mea, dacă-şi anunţă candidatura, e Liviu Dragnea. Ca în cazul lui Vadim, este spirala tăcerii. Vă aduceţi aminte ce s-a întâmplat la Vadim? Public le e frică să spună că votează cu el şi când se duce la vot vezi ce se întâmplă. Trebuie luată în considerare, în cazul lui Dragnea, această spirală a tăcerii”, a declarat Ion Cristoiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.