Polițistul sucevean Bogdan Bănică, președintele Sindicatului DECUS, a prezentat pe blogul său un caz revoltător petrecut în Suceava. unde un tânăr de 24 de ani a manifestat o cruzime deosebită față de animale.

Redăm integral textul scris de Bogdan Bănică:

„Și-a înjunghiat cățelul, un Husky metis, pe motiv că soția îi acorda mai multă atenție câinelului decât lui.

A adoptat apoi două pisicuțe. Cu o cruzime greu de imaginat a omorât una dintre pisici pentru că s-a urcat pe masa din bucătărie, iar pe cea de-a doua a lovit-o cu capul de ușă pentru că se urcase pe pat.

Oribilele monstruozități au fost povestite femeii de la care au adoptat felinele chiar de către soția nemernicului – A.I., de 24 de ani, din mun. Suceava.  Încurajată de către aceasta, femeia a depus plângere la Secția Urbană de Poliție Burdujeni. În urma anchetei s-a aflat un alt aspect revoltător: pe fondul consumului frecvent de băuturi alcoolice, făptașul devenea în repetate rânduri violent și în familie, ba chiar și-a lovit soția pe data de 27.06.2020.

Cu sprijinul Asociației Casa lui Patrocle pisicuța care a scăpat cu viață a fost transportată la un cabinet veterinar. Este însă în stare gravă (traumatism cranian, traumatism abdominal, hemoragie internă, ruptură de diafragmă, etc.), medicii încercând să-i salveze zilele…

Nu pot să nu remarc și să nu îmi felicit colegii – agent principal de poliție Ioan Croitor și agent de poliție Bogdan Farcaș, ambii membri ai Sindicatului DECUS, pentru implicarea și solicitudinea de care au dat dovadă pe parcursul cercetărilor, mulțumiri care vin și din partea Asociației Casa lui Patrocle. Astfel, pe numele suspectului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, fiind și reținut pentru 24 de ore pentru violență intrafamilială dar și pentru cruzime împotriva animalelor (L205/2004). A fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

Acum vă întreb…cine este ANIMALUL din toată această poveste, cât se poate de reală din păcate…? 😞”, a scris Bogdan Bănică pe blogul său.

Foto – Casa lui Patrocle

One Response

  1. Toma Credinciosul

    Sa dea Dumnezeu sa aud de nemernicul asta la stiri, intr-un accident de masina, lovind un podet. Sa ramana incarcerat, fara picioare, fara o mana, nici sa nu poata sa duca paharul de apa la gura. Doamne, te rugam sa faci dreptate. Satanel, te rugam si pe tine sa iti bagi coada pe asfalt cand circula jegul asta pe strada. Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.