Proiectul prin care urma a fi alocată suma de 500.000 de lei de la bugetul local către cele 9 secții ale Clubului Sportiv Municipal Suceava a fost votat cu 11 voturi pentru și 9 împotrivă, fiind nevoie însă de votul a două treimi dintre consilierii locali.

Cei mai mulţi bani erau destinați secţiei de rugby, 175.000 de lei, apoi canotajului -80.000 de lei, secţiei de volei – 65.000 de lei şi atletismului – 50.000 de lei. Către secţiile de hochei pe gheaţă şi lupte greco-romane trebuiau alocate câte 30.000 de lei, în timp ce la tir sportiv şi tir cu arcul suma era de câte 25.000 de lei, iar pentru secţia de box trebuiau viraţi 20.000 de lei.

Consilierul PSD Vasile Mocanu a fost cel care a depus un amendament prin care a cerut modificarea sumelor alocate, prin diminuarea fondurilor pentru tir sportiv şi tir cu arcul, în favoarea luptelor greco-romane, unde a solicitat suma de 40.000 de lei. Amendamentul însă nu a trecut, consilierii PNL explicând că sumele au fost repartizate conform solicitărilor venite din partea celor de CSM, în funcţie de finanţările pe care le primesc şi de la minister, pe fiecare ramură sportivă în parte.
Respingerea amendamentului depus de Mocanu a influenţat însă şi votul final, unde membrii PSD şi ALDE, cu o singură excepţie, au acordând un vot negativ, astfel blocând temporar alocarea de fonduri de la bugetul local.