CSU Suceava a pierdut meciul de handbal disputat contra celor de la Potaissa Turda,  scor 29-27, în ultima partidă a etapei cu numărul 21, din cadrul Ligii Zimbrilor.

Turdenii au început mai bine partida și s-au distanțat la două goluri (3-5, min 7), gazdele restabilind repede egalitatea (6-6, min 10). Patru goluri a înscris în primele 7 minute Tîrzioru, dar oaspeții mai concentrați au egalat la 8 în minutul 12 prin Baican.

În minutul 22 Sandu și Tîrzioru ratează câteva atacuri, astfel că cei din Turda se distanțează 12-14 .

Spre finalul primei reprize Ciubotariu îl lovește cu mingea în față pe portarul oaspeților, care are nevoie de intervenția medicilor pentru a-și reveni.  La pauză, diferența de 2 goluri nu părea imposibil de recuperat.

În partea a doua arbitrii au dat și ei o mână de ajutor celor din Turda favorizându-i în câteva situații.

Trebuie remarcat faptul că după o lungă absență în poarta sucevenilor a revenit portarul Cristian Tcaciuc, care a reușit azi un meci destul de bun. 

Potaissa a marcat repede în repriza secundă, însă Ciubotariu a înscris două goluri, pentru ca Tîrzioru să puncteze printr-un gol spectaculos bară – portar – gol. În minutul 35 tabela arăta 19-19.

Echilibrul a persistat în următoarele minute 25-25, min 50, iar în minutul 55 sucevenii conduceau 27-26. Slaba gestionare a finalului partide a dus ca aceștia să se impună cu scorul de 27-29.

În clasament, pe primul loc se afla CSA Steaua Bucureşti, 49 puncte, urmată de AHC Potaissa Turda, 48 puncte, CSM Bucureşti, 43 puncte, SCM Politehnica Timişoara, 41 puncte, Dinamo Bucureşti, 41 puncte, AHC Dobrogea Sud, 40 puncte, etc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.