Echipa de handbal CSU Suceava are programată o partidă, astăzi, de la ora 18:00, în fața celor de la Potaissa Turda, în sala LPS.
Cătălin Costea, extremă la CSU Suceava, este de părere că echipa este avantajată de faptul că joacă pe teren propriu, în fața propriilor suporteri.

„Ne așteaptă un meci dificil împotriva celor de la Turda. Este o echipă bună, cu jucători cu mare experiență, care joacă de mult timp împreună. Noi avem avantajul că jucăm acasă, avem și un moral bun după victoria cu Steaua și cea de la Satu Mare. Sperăm să facem un joc bun și să obținem toate cele trei puncte puse în joc. Așteptam publicul să ne susțină la fel cum a făcut-o și până acum, și împreună, să obținem victoria”, a declarat Cătălin Costea.

Antrenorul celor de la CSU Suceava, Adrian Chiruț, este conștient de importanța câștigării acestui meci, care contează pentru etapa XXIV-a.
„Va fi un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună. Este o echipă omogenă, care a schimbat foarte puțini jucători de-a lungul anilor. În ultimele meciuri amicale și oficiale pe care le-am avut, nu am reusit să câștigăm cu ei. Sper să dăm totul pe teren pentru ca să luăm cele trei puncte. Ar fi un prim-pas important spre play-off”, a declarat Adrian Chirut.

vlcsnap-2017-03-17-12h03m06s115
Programul etapei a XXIV-a:
CSU Suceava – Potaissa Turda
HC Dobrogea Sud – CSM Satu Mare
Dunărea Călărași – Steaua București
CSM Făgăraș – Poli Timișoara
HC Vaslui – CSM Focșani
HC Odorhei – Dinamo București
CSM București va sta în această etapă.