Nimeni nu vrea să se gândească la infidelitate, nici atunci când este pe cale s-o comită. Nu îţi impui dinainte ce vei face, cu cine şi pentru cât timp, ci lucrurile acestea se întâmplă.

Un studiu recent arată cu cine ai mai multe şanse să îţi înşeli iubitul şi aparent este mai mult vorba de proximitatea bărbatului şi nu neapărat de calitate.

Şeful sau colegul de serviciu

Vă vedeţi zi de zi, timp de mai multe ore. Vă cunoaşteţi, poate că ieşiţi împreună în pauză sau mergeţi la masă. Poate chiar veniţi la serviciu împreună şi ceva începe să se înfiripe între voi. Este o relaţie riscantă, dar aventura se poate transforma oricând într-o relaţie, atât timp cât ştii că este vorba de sentimente reale şi nu te păcăleşti singură. Cele mai multe persoane care au participat la cercetare au declarat că prima infidelitate au comis-o cu şeful sau cu colegul de serviciu.

Un străin

Este puţin riscant şi probabil că nu vă veţi mai revedea, aşa că nu strică să transformi un flirt aparent inofensiv din club într-o aventură de-o noapte, nu-i aşa? Ei bine, nu uita ce persoane vor avea de suferit de pe urma acestei escapade. În plus, nu ştii niciodată cât de mică este lumea şi cum poate afla iubitul tău de experienţa ta.

Flirt online

Cele mai multe persoane cred că un flirt virtual este inofensiv, pentru că nu înseamnă nimic mai mult decât nişte mesaje pe Internet. Dar este greşit! Se pare că 16% dintre oamenii care flirtează online ajung să întreţină relaţii sexuale cu partenerii de discuţii în offline.

Un prieten

O femeie nu are doar prietene, ci mai există şi câte un amic în viaţa lor socială, cu care au păstrat legătura de-a lungul vremii. Dar nu s-a întâmplat niciodată nimic între voi.. până într-o seară când îţi dai seama că este chiar drăguţ şi de fapt nu ştii de ce nu ai avut niciodată o relaţie cu el. Şi atunci începe infidelitatea.

Citește si:  Degeaba ai intregul daca nu ai cu cine sa-l imparti

Prietenul iubitului

Tu şi cu prietenul cel mai bun al său nu îl puteţi răni mai tare decât dacă aveţi o aventură. Şi cu toate acestea, 9% dintre femei au călcat strâmb chiar cu prietenul lui, pentru că era acolo mereu, era drăguţ, accesibil şi doritor.

Vecinul

Sunt şanse mai mici, pentru că este destul de periculos să te încurci cu un bărbat care locuieşte chiar alături, însă nu este imposibil. Cam 3% dintre femei au avut relaţii extraconjugale cu vecinul. Este atât de aproape încât parcă îţi vine greu să-i spui nu, mai ales în serile când vă întâlniţi pe hol şi vă salutaţi şi…

(sursa: http://www.lumealuioliver.ro/cu-ce-barbat-exista-sanse-mai-mari-sa-ti-inseli-iubitul/)