După succesul repurtat sâmbătă seară, pe data de 7 decembrie, la Talcioc Cultural împreună cu Ovidiu Mihăilescu și Trupa Joi, Cătălin Ungureanu, Cristi Corcioveanu și prolificul poet Sorin Poclitaru, Adi Bezna revine în Bucovina, de data asta la Gura Humorului.

În această seară, în pizzeria LaBomba a lui Sorin Poclitaru, se va desfășura un recital marca Adi Bezna. Fanii cantautorului vor avea posibilitatea să achiziționeze cartea de poezii “Cu lupii laolaltă”, ediția a doua, revăzută și întregită, cu o prezenare grafică de excepție.

Cum pe lângă farmecul melodiilor îndrăgite apropierea întunecatului cântăreț de spumosul patron de pizzerie scoate întotdeauna scântei, iar apropierea sărbătorilor de iarnă ne predispune la distracție, ne vom bucura să vă vedem deseară. Sigur că veți ridica o sprânceană la ideea de a-l revedea pe Adi la mai puțin de o săptămână după ce a fost la Talcioc, dar am dori să vă reamintim că fiecare spectacol live este unic și excluzând carisma noptaticului cântăreț, totul va fi altcumva decât știți. Cât despre noi, cu lupii, cu toții, laolaltă mergem la o pizza sau la o porție de păstăi ca să ne luam la revedere de la Adi Bezna până la anul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.