Un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Rădăuți a identificat și oprit pe strada Tolocii din localitate autoturismul condus de un tânăr de 28 ani, din oraşul Vişeul de Sus, judeţul Maramureş.

Conducătorul auto a declarat polițiștilor faptul că nu are niciun document asupra sa, că autoturismul aparține unei rude, iar el nu posedă permis de conducere.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie, iar autoturismul avea modificări ale seriilor de identificare.

În urma cooperării cu Poliția orașului Vișeul de Sus, a rezultat faptul că autoturismul a fost sustras în noaptea de 11 spre 12 august, în jurul orelor 22.00, din curtea unui service auto de pe raza orașului Vișeul de Sus, fiind înregistrat dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliției municipiului Rădăuți, în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” și „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.