Luni, 12 august, la ora 18.23,  polițiști din cadrul SPR 7 Mălini au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat despre faptul că un autoturism înmatriculat în județul Iași este condus de o persoană băută.

În baza sesizării patrula din cadrul S.P.R. 7 Mălini s-a deplasat pe DN2E, în satul Rădășeni, comuna Rădășeni, unde a fost identificat autoturismul marca Volkswagen, din care a coborât D.M.A., de 26 ani, din comuna Sirețel, județul Iași.

Având în vedere faptul că D.M.A. emana halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, ocazie cu care acesta a fost condusă la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea prelevării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. 

În autoturismul susmenționat se mai aflau doi copii minori în vârstă de 2 ani, respectiv 3 ani, aceștia fiind copiii conducătoarei auto. Copii au fost prezentați la Secția de Pediatrie Fălticeni, unde au rămas  în grija acestora până în jurul orei 01.25, când au fost preluați de către bunicul lor, P.A..

Au fost sesizați și lucrători din cadrul D.G.A.S.P.C Suceava.

În cursul zilei de 13.08.2019 urmează a se lua legătura cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni pentru a se dispune procedural.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.