Cu toţii am trecut prin emoţii, fiind la început de drum. Marea diferenţa în materie de nuntă este că ai o singură şansă, una de început şi de sfârşit în acelaşi timp. Îţi juri iubire veşnică însă ţi-ai dori, dacă s-ar putea, să ai mai multe şanse de a trece prin organizarea petrecerii cât să fie perfectă. Teamă multor miri este aceea de a nu fi complet pregătiţi pentru ce urmează, de unde şi nebunia de a intră în panică şi stres.

Ne oprim la o şcoală de dans pentru că ştim că mare parte din viitorii miri se opresc aici. Au nevoie să înveţe o coregrafie pentru primul dans al nunţii aşa că fac popas aici. La Latino Time dăm de specialişti care lucrează chiar şi cu începători la vârste fragede. Într-o comparaţie simplă ne mărturisesc că este mai uşor să ai cursanţi copii decât miri. Şi totuşi, o astfel de provocare este mereu diferită.

Teamă de primul dans                

Este deja o chestiune comună ca primul dans să fie o reală provocare. În egală măsură contează de asemenea ca regulă de minimă implicare să dicteze organizare pentru acest moment al nunţii. Şi totuşi, ce merge prost? “Nu va panicaţi, nu alegeţi cel mai complicat dans dacă nici timpul nu permite să îl învăţaţi.” este pe scurt sfatul celor de la Latino Time. Nici Roma nu s-a construit intrp-o zi aşa că trebuie să ne căutăm răbdarea. Dincolo de teamă în sine de a uită dansul stă şi teamă de a nu calcă pe trena miresei, să nu cadă, să nu se calce unul pe altul. Dar există şi ajutor extra: fumul de scenă ar putea ascunde posibile mici incidente.

Planul de rezervă

Se întâmplă oricui să se rupă tocul, să se descoase cămaşa şi aşa mai departe. Doar că pare mai grav pe măsură ce eşti în mijlocul acţiunii, mire şi mireasă. Aşa că se necesită un plan de rezervă. Ce te faci dacă pătezi rochia de un alb imaculat? Şerveţele umede, deşi ai fi în stare să porţi cu tine înălbitorul pentru a stopa direct şi rapid orice pată.

Ce te faci dacă ţi se face rău? Medicamente la îndemână şi ar fi bine ca părinţii, domnişoarele de onoare sau unul din cei care sunt în preajma mirilor mai mereu să la aibă la îndemână. Pentru voal care nu mai stă la locul sau un fixativ face miniuni, în timp ce corectarea machiajului ar putea fi o grijă exclusă dacă se foloseşte apa termală aplicată pur şi simplu.

Chiar şi organizatorii de astfel de evenimente spun că este esenţial să ţinem cont de faptul că unele zile sunt parcă împotriva firii. Nu ne dorim să coincidă asta cu ziua nunţii, însă nu se ştie niciodată ce turnură poate avea totul. Panică este inamicul numărul unu în rândul oricăror cupluri, tocmai de aceea nu trebuie nici să se inducă ideea aceea stresantă că acum ori niciodată există şansă de a face pe plac tuturor, cu o nuntă organizată ca la carte. Desigur, să ai standarde este musai, însă nu în măsura în care stresul să te acapareze din aceastӑ cauzӑ.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.