Ministrul transporturilor Răzvan Cuc a declarat la Bistrița, cu ocazia alegerilor locale din cadrul PSD, că s-a urgentat documentația pentru drumul de mare viteză ce va lega Satu- Mare de Suceava.

Cuc a declarat că până în 15 august se va finaliza documentația pentru Autostrada Nordului, iar după ce va fi făcută documentația necesară se va trece la proiectare și execuție.

„Anunţasem iniţial că undeva în luna septembrie vom lansa documentaţia pentru Autostrada Nordului. După discuţia de aseară, am discutat şi cu compania şi cu cei de la achiziţii, am trezit pe toată lumea aseară, până pe 15 august lansăm documentaţia pentru Autostrada Nordului. Aşa am primis, aşa vom face. Domnul primar de la Beclean i-am spus că în momentul în care finalizează documentaţia, studiul de fezabilitate, în două luni de zile lansăm noi proiectarea şi execuţia”, a declarat Răzvan Cuc.

Traseul Autostrăzii Nordului începe de la Vama Petea și continuă pe traseul Satu Mare – Baia Mare – Dej – Bistriţa – Vatra Dornei – Suceava. Termenul de execuție este de patru ani.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.