Cucon / Bufon

Famiglia Monitorul

Parodie după articolul original intitulat ”Familia Beldiman”, publicat de Sandrinio Neagu - redactorul șef adjunct al cotidianului Monitorul de Suceava, dirijat de agentul secret ”iute la mânie” Paul Valentin Oancea și sub oblăduirea legitimă a mogulului Tiberiu Marcel Avram.

„LA FAMIGLIA” Beldiman

Pentru o vizibilitate cât mai mare (servicii, instituții, organe, ani, balauri de presă, etc), pentru efectul amplificat de business ”sesizațional”, venim în sprijinul colegilor de la Monitorul de Suceava și ”le-o tragem” și noi la prima famiglia de bufoni din analele SuceavaLIVE. Până la publicarea unui material mai amplu în cel mai renumit cotidian județean actual, preluăm ce putem despre ”excrocii ăștia doi” de pe www.sandrinio.ro, blogul premergător al jupânilor maiștri. Până atunci....bufoni să fie! Sunt bufonii redacției noastre, iar masculul este, și la propriu, și la figurat, bufonul nostru! Adică-i colegul nostru, nu-i ”al vostru”! Le urăm celor de la Monitorul, succes în continuare în branșă, succes la ani și jos laba de pe bani! Maiștrilor, mâna pe lopeți...

OANCEA Paul Valentin

Toate-s praf... Lumea-i cum este... şi ca dânsa suntem noi (Convorbiri literare, 15 august 1870)

Constantin Moldovan

De ceva vreme nu am mai adus în atenţia dumneavoastră oameni care influenţează la propriu viaţa cetăţenilor care au norocul să locuiască în preajma lor aşa că astăzi vrem să vă vorbim despre profesorul de istorie Constantin Moldovan.