Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore, după accidentul pe care l-a provocat băut, în centrul Clujului. Manelistul și-a petrecut noaptea de joi spre vineri în arestul poliției județene.

„Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca.

Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție” a transmis IPJ Cluj, joi seară.

Ce viteză avea Culiță Sterp

Culiță Sterp gonea prin centrul Clujului cu mult peste viteza legală, când a fost surprins de radar. 

În condițiile în care viteza legală în oraș este de 50 de kilometri la oră, Culiță Sterp gonea la volanul bolidului său Mercedes cu mai bine de 45 de kilometri la oră în plus, adică o viteză aproape dublă față de limita legală, de 96 de kilometri la oră, a transmis Poliția Română. Culiță Sterp a rămas fără permis și a primit amenzi cumulate de 1885 de lei.

„Din informațiile obținute rezultă faptul ca autoturismul a fost surprins de aparatul radar rulând cu viteza de 96 de km/h. A fost întocmit un proces-verbal de constatare a contravențiilor, cuantumul total al amenzilor fiind de 1885 de lei. A fost aplicată o amendă în valoare de 580 de lei pentru nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier, contravenientului fiindu-i de asemenea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile.”

Culiță Sterp are dosar penal, după ce a fost implicat într-un accident rutier și a plecat de la locul faptei. Rezultatele etilotestului au arătat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul s-a petrecut după miezul nopții de miercuri spre joi, într-o intersecție din zona centrală din Cluj-Napoca.
În imaginile suprinse de un alt șofer aflat în trafic, se vede cum o mașină, care avea verde la semafor, este lovită în plin de o alta, la volanul căreia s-ar fi aflat artistul, potrivit știrileprotv.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.