Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a solicitat Guvernului României şi Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) să-i găsească pe toţi cei responsabili de nefinalizarea lucrărilor la şoseaua de centură a Sucevei.

Cătălin Nechifor, președintele Consiliului Județean Suceava

Pentru început, Nechifor consideră că responsabili pentru acest proiect ratat sunt cei care au făcut proiectul de la birou, în perioada guvernărilor PNL-PDL. Mai apoi, Nechifor își dorește ca după aceste alegeri să existe un dialog constructiv pentru dezvoltarea județului.

În plină campanie electorală, sătul de „polemici”, președintele PSD al Consiliului Județean Suceava, Cătălin Ioan Nechifor, a mai spus, exact de pe centură, că „nu mai putem fi păcăliți”.

Aici vorbim despre o centură extrem de scumpă, de peste 6 milioane de euro pe kilometru, care nu poate fi finalizată, de un proiect mort, şi chiar m-am săturat de atâta polemică politică. Văd atâtea lucruri spuse în spaţiul public, dar responsabilii sunt cu totul şi cu totul în altă parte. Responsabilii sunt cei care au proiectat această centură în perioada guvernărilor PNL-PDL”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava.

Păi n-a fost Guvernul Ponta, cel mai bun guvern al timpurilor, n-a fost Ponta prim-ministru peste județul Suceava, n-a fost Ponta mândru că este român? Păi un asemenea guvern să nu reușească să repare ceea ce au făcut rău cei de la PNL-PDL?

One Response

 1. Cetatean_turmentat

  Duduiţă,du-du-du/care scrii pamflete, tu/ cu furca ,cu toporu’/ca sa stie poporu’/cât de buni îs Fluturu’/Balan si pedeleu’…
  Exista o specie de misto jegos,profesat de oameni care nu sunt nici competenti,nu au nici simtul umorului ,insa au vocatie de sluga,elemente care se manifesta plenar prin preajma campaniilor electorale !
  Observ la ziarul dvs. o politica vis-à-vis,adica un fel de slugarnicie fata de cel mai incompetent,cel mai demagog,cel mai mincinos si cel mai hidos prim-secretar “de dreapta” al vreunui CJ cunoscut – ma refer aici la numitul Flutur Gheorghe si echipa sa de ceterasi/zicalasi,astazi si maine…
  Ati putea dvs. sa enumerati folosind macar degetele de la osingura mana,marile realizari ale susnumitului,in calitatea sa de ocupant al mandatului de presdinte al CJ,in perioada 2008-2012?
  Daca nu fapte proprii,macar incheierea unor lucrari incepute de altii?
  Stiti,cumva,de ce s-a intrerupt finantarea la partia de la Campulung in 2011 sau de ce nu a terminat dumnealui soseaua de centura,macar pe sectiuni,dupa ce dadea ca sigur ca se va incheia in 2012?
  La ce i-au folosit pozele de pe centura,cele cu fruntea incretita si cu ochelarii pe nas,in afara de nobila intentie de a sugera populatiei ca este kurva nr. 1 de pe centura,urmand sa le dea, pana la alegerile locale din 2012, si pe celelalte?
  Sau de ce s-au impotmolit in semnatura de finantare la aeroport,care functioneaza acum deoarece a fost dat in folosinta in timpul lui Ponta,care te deranjeaza pe dumneata fiindca a scos tara din rahatul in care il vârâseu Kioru&Flutur&Bok&Comp. ? Cumva,pentru ca ei nu stiu sa treaca de singurele faze care le procura bani cu sacosa,microsoafte,eadeesuri,alte daraveli,respectiv faza studiilor de fezabilitate,de consultanta?
  Cazul partiei de la Campulung,pe marginea careia plange domnul Mihaita Negura cu lacrimi de dreapta,este unul de manual: finantarea s-a oprit in 2011,cand – ghici ghicitoarea mea – cine era la butoane? Subcontractorii s-au „gripat”,au intrat si ei in incapacitate de plata,toata lucrarea s-a festelito-mosmondit,apoi in timpul guvernarii lui Ponta,domnul Negura a inceput sa se dea cu kuru de pamant si sa ceara bani,la plesneala…
  Poate stiti dvs.,daca ei nu stiu,ca nici un guvern nu poate finanta lucrari grevate de procese aflate pe rol,cam 8 (opt),cum este cazul la partia cu pricina…
  Iar cu centura,poate ati aflat ca nu se pot acoperi pierderi si fapte penale la mica intelegere,daca nu ati auzit sau daca va faceti ca nu pricepeti,aflati acum ca finalizarea lucrarilor la centura Sucevei necesita un nou proiect,inca catevea zeci de milioane de euro,pe care cineva le va scoate din buzunar,tinand cont ca pana si Nuti ,cea cu kracii ofertanti,are problemele sale cu pusculita,plus ca nu mai serveste la acelasi partid,mai mult la DNA…
  Ca,adica,de ce s-ar fi bagat Nechifor unde nu-i fierbe oala,in ciorba CNADNR,ca sa-l scoata basma curata pe Flutur,acoperind mizeria,ca pisica?
  De ce sa nu vina OLAF-ul,fiind vorba de fonduri europene mermelite,ca sa-i spuna domnului Flutur niscaiva vesti proaste,in fapt de seara?
  Cat despre Ponta,pe care incercati sa-l persiflati,se confirma o data in plus,ca mai intai vine jaful PDL,spargerea si scurgerea PIB-ul in buzunarele din Panama,Monaco,Elvetia precum si alte off-shore-uri din raionul Saveni,apoi vin mârlanii de stânga,cei cu rufele spalate mai rar,care n-au – ma-ntelegi – sange albastru ,de kliuppar de dreapta,de hoţ de pădurar,ei indreapta PIB-ul,fac altul mai mare,platesc datoriile,dau inapoi banii furati de la pensii si salarii,ca sa poate veni din nou domnul Flutur&Comp. pe cai albi sau,ma rog,pe sectiuni sau cu sectiuni de cal,ca sa ceara sa –i aducem din nou la butoane,deoarece ei „au adus”…
  Dar insa si deoarece ei sunt cam inchisi in sinele lor,ca o puscarie din Norvegia,si deoarece puscariile vulgare in care au zacut sau ar urma sa zaca ministrii si prim-ministrii de stanga,cei care le-au facut lor PIB-uri de muls,nu-i incap si pe ei,fiindca ar tusi din cauza mucegaiului,ati putea dvs.,duduie infatigabila,sa ne spuneti CE si CAND si DE UNDE au adus alde Futur &Nelu,invocand cifre imbatabile,anuare statistice,chestii verificabile,in general?
  Ati putea?
  Ca eu pot sa va prezint o lista frumusica cu ce nu a adus,cu ce a stricat,cu ce a furat,cu dosarele sale aburite,cu gradele sale obtinute la apelul de seara al mafiotilor.
  Urmand ca dupa aia sa va ocupati si de pamflete, sau sa va dedicati de impletitului de şosete,dupa caz,ca sa aiba Flutur si costumatia completa,anexe la bundiţa sa de aducator.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.