Un furt mai puţin obişnuit a avut loc într-un club de noapte din Suceava. Un tânăr, care a pătruns în incinta clubului după închidere a furat tot ce i-a căzut la mână, bani şi băutură, apoi a început să-şi facă selfie-uri prin diferite locuri ale clubului.
Administratorii au postat un mesaj pe Facebook în care îl roagă să aducă înapoi tot ce a furat, pentru că, în caz contrar, vor face publice imagini cu faţa acestuia.

„Deci cât poţi să fii de prost…intri pe geam, furi bani şi sticle de băutură, dupa ce te-ai plimbat câteva minute prin fața camerelor, te mai şi uiti direct în ele, fără mănuşi, laşi amprente peste tot, mai vii şi cu o sticlă de bere, pe care o laşi la locul faptei. Prietenaș, daca ţi-au trecut aburii alcoolului, deşi nu cred că îţi mai revii vreo săptămână la câtă băutura ai luat, fă cumva să ne recuperam prejudiciul până mâine, că ne vom retrage plangerea şi vei scăpa. Dacă nu, mâine revenim cu noi poze si te facem vedeta”, se arată în mesajul administratorului clubului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.