În organizarea Primăriei Suceava, a Centrului pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene şi a Centrului Cultural Bucovina, marţi 2 iunie de la ora 16:00, va avea loc vernisajul expoziţiei Lumea copilăriei, conţinând lucrări ale elevilor din clasa Oanei Chilariu Moruz.

Continuând tradiţia familiei Moruz de a ajuta copiii talentaţi să păşească pe drumul artei plastice, Oana Chilariu, are o clasă de tineri care-şi caută drumul spre afirmare încă de la vârste fragede. Din lucrările lor, plasticiana a ales un număr de tablouri reprezentative pe care le prezintă în expoziţie.
O întâlnire cu realitatea văzută prin ochii copiilor nu are cum fi altfel decât proaspătă, un motiv pentru care să putem visa, măcar cât le privim, că zburăm pe aripi de înger.
Vă îndemn să faceţi o vizită Centrului Cultural Bucovina şi să participaţi la vernisaj. Poate veţi vrea să ştiţi dacă urmaşii dumneavoastră sunt talentaţi sau veţi dori numai să vă asiguraţi că artele plastice mai au încă un viitor pe plaiurile Bucovinei, oricum vă asigur că nu va fi pierdere de timp.
Nu putem decât saluta implicarea autorităţilor locale în realizarea de asemenea evenimente culturale, a căror relevanţă se va vedea în timp, prin afirmarea de noi şi noi talente.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.