Ieri, 30 mai, Consiliul Local a aprobat bani din bugetul local pentru cultură, sport și educație. Curios este faptul că performanța în sport este mediocră pe alocuri sau lipsește cu desăvârșire, iar dacă vrei cultură mergi la Iași sau Botoșani, căci în Suceava aceasta este organizată „clandestin”.

15 proiecte din domeniile sport, cultură şi educaţie au primit 1 milion de lei, în urma deciziei luate de consilierii locali suceveni. Cea mai mare sumă, 400.000 de lei, va merge către clubul de fotbal „Sporting” Suceava. Echipa de rugby a Clubului Sportiv Municipal a primit 200.000 de lei, iar secția de volei 150.000 de lei.

Pentru susţinerea programului săptămânal al Fanfarei municipiului Suceava, în Parcul Central, Asociaţia „Maestro Art” va beneficia de 100.000 de lei.

Finanţările nerambursabile se acordă pe bază de proiecte, din fondurile publice pentru activităţi non‑profit de interes local. Beneficiari ai finanţărilor nerambursabile sunt persoanele fizice sau juridice fără scop patrimonial, respectiv asociaţiile, fundaţiile sau cultele religioase, în condiţiile legii.

Comentarii Facebook

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.