După ce a făcut donații importante la Spitalul „Matei Balș” din București, Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB, a promis că își va îndrepta atenția și către spitalul Sf. „Doctori Cosma și Damian” din municipiul Rădăuți.

Gestul omului de afaceri vine după ce managerul spitalului rădăuțean, Traian Andronachi, a postat pe Facebook că unitatea pe care o conduce achiziționează, în contextul actualei situații sanitare de la nivel național, o serie de materiale sanitare, dezinfectanți și materiale de protecție. După această postare, omul de afaceri Cătălin Miron, prieten apropiat al domnului Becali a transmis mesajul spitalului din Rădăuți.

Joi, 19 martie, în jurul prânzului, au ajuns la Rădăuți și primele materiale donate de patronul FCSB.

„ Au ajuns 400 de costume de unică folosință, în jurul ore 11:30. Urmează, potrivit discuțiilor purtate, să mai primim și măști, în scurt timp. Este foarte greu de făcut rost de ele pentru că producătorii fac față cu greu comenzilor. Deocamdată avem și mănuși și combinezoane. Îmi exprim speranța că legătura și colaborarea cu domnul Becali va fi una pe termen lung și că nu se va opri aici. El este o persoană credincioasă, iar Rădăuți este orașul dintre mănăstiri. Având în vedere ce fel de om este el și ținând cont de intermediarul nostru, domnul Cătălin Miron, cred cu tărie că nu se va opri la această donație”, a declarat pentru SuceavaLive, managerul spitalului din Rădăuți, Traian Andronachi.

În încheiere, acesta a ținut să aducă mulțumiri cordiale patronului echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, precum și personalului medical de la spitalul pe care îl reprezintă.

„Îi mulțumim din toată inima acestui om! Ceea ce a făcut reprezintă un gest extraordinar! Gândul meu se îndreaptă în aceste momente și către personalul medical, oamenii care sunt cei mai importanți în aceste momente și care dau dovadă de adevărat devotament pentru actul medical”, a mai spus Traian Andronachi.

 

3 Responses

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.