Joi, 3 septembrie, la ora 15.00, polițiștii Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului au fost sesizaţi telefonic de către un bărbat din comuna Capu Câmpului, despre faptul că în locuința lui s-ar afla persoane necunoscute.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în ziua de 03.09.2020, în jurul orei 14.50, în momentul când s-a întors la domiciliu, bărbatul a observat că în interiorul  locuinței se aflau persoane necunoscute, fapt pentru care a alertat vecinii și poliția. 

Ajunși la fața locului, polițiștii au pătruns în interiorul locuinței împreună cu persoana vătămată unde au identificat 2 tineri de etnie romă sub un pat din camera folosită ca sufragerie, iar lucrurile din locuință se aflau răvășite, fără a fi sustras vreun bun. Cei doi tineri au fost identificați în persoana numiților D. I. G., de 18 ani și T. G. P., de 16 ani, ambii din sat Mironu, com. Valea Moldovei, care au fost conduși la sediul subunității în vederea continuării cercetărilor.

Cu ocazia cercetărilor s-a constatat faptul că autorii au pătruns în locuinţă pe ușa de acces care se afla descuiată cu cheile în exterior.

S-a întocmit dosar penal privind „tentativă la infracțiunea de furt”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.