Ieșeanul Ștefan Liviu Stanciu a filmat șantierul Autostrăzii (A7). Acesta a precizat că a ajuns la finalul dronathonului, proiect realizat împreună cu Asociația Moldova Vrea Autostradă.

Filmarea cuprinde A7 de la Ploiești la Pașcani și cuprinde 320 km din această autostradă

„Am pregătit pentru cei grăbiți, pentru cei fără suficientă răbdare sau timp, dar totuși interesați, un material-sinteză de 30 de minute care include TOATE loturile de pe Autostrada A7, la o viteză de aproximativ 650 kmph, pentru a avea o imagine de ansamblu a stadiului lucrărilor. Cei care nu au făcut-o deja, dar vor să afle mai multe despre fiecare lot în parte, pot vizualiza pe canalul de youtube toate loturile la o viteză mai lentă + explicații arhi-suficiente despre șantier și progresul acestuia”, a precizat Ștefan Liviu Stanciu.
Proiectul ieșeanului cuprinde 320 km de șantier din A7 cuprins între Ploiești și Pașcani. Două zile de filmare, din care în una dintre zile au fost filmați 184 de km de la ora 8:30 la 20:12, cu plecare din Iași la ora 5 și sosirea la Focșani la ora 21:30.
16 ore de filmare, 10 ore de condus la/de la/spre obiectivele filmate, mult peste 20 de ore de editare (cel mai mult timp a fost consumat cu studierea planșelor și sincronizarea obiectivelor de pe șantier în filmări) și peste 60 de cicluri de reîncărcare a bateriilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.