Winmasters a fost prima casă de pariuri înregistrată legal în România și este considerată o agenție de pariuri de top, atât de pariorii profesioniști, cât și de pariorii amatori. Winmasters surprinde pariorii atât prin oferta sportivă bogată, prin serviciile de top oferite, cât și prin varietatea metodelor de depunere a banilor. O să îți prezint cum poți depune bani la Winmasters. 

Atunci când vine vorba de depuneri, Winmasters stă foarte bine la acest capitol oferind o arie largă de metode de depunere în așa fel încât orice parior să aleagă metoda care îi este mai simplă. Cea mai utilizată metodă de depunere la casele de pariuri online este metoda prin card bancar. 

Indiferent dacă vorbim de carduri de credit sau de debit, Winmasters acceptă plățile cu orice tip de card bancar. Poți folosi orice tip de card VISA, Mastercard sau Maestro. Depunerea minimă pe care o poți face la Winmasters cu cardul bancar este de 20 RON, iar cea maximă de 9000 RON. Depunerea este efectuată instant și poți începe să pariezi.

Verifica și disponibilitatea Winmasters bonus fără depunere, în caz contrar, asigură-te ca atingi minimele condiții de depunere pentru bonusul de deschidere a unui cont nou.

Depunere prin portofele electronice

Winmasters acceptă și depunere prin portofelele electronice. Poți depune bani la Winmasters utilizând Skrill sau Neteller. Depunerea minimă prin portofelele electronice este de 20 RON, iar depunerea maximă este de 9000 RON. Și prin această metodă de plată depunerea are loc instant. 

Poți depune bani la Winmasters și prin intermediul Paysafecard. Și aici depunerea minimă este de 20 RON, iar cea maximă de 9000 RON. Depunerile prin Paysafecard au loc instant. Trebuie să știi că vei avea de plătit la fiecare depunere o dată de 2% din valoarea depunerii conform legislației în vigoare. 

Depunere prin card bancar

Ca să poți depune prin card bancar trebuie să accesezi secțiunea de depunere de la Winmasters și să alegi depunere prin card. Aici va trebui să apeși pe butonul de adăugare a unui card nou și să introduci datele cerute. Aici va trebui să introduci numărul cardului, numele de pe card și data expirării care este afișată pe fața cardului. 

După ce ai completat aceste date apasă pe butonul salvează și revin-o la pagina precedentă pentru a finaliza depunerea. Aici va trebui să introduci suma pe care vrei să o depui și codul CVV format din 3 cifre care se află pe spatele cardului tău bancar. Odată ce tranzacția a fost autorizată, vei putea începe să pariezi. 

Depuneri prin Skrill, Neteller și Paysafecard

Depunerile prin portofele electronice Skrill, Neteller și Paysafecard se realizează foarte simplu. După ce ai accesat secțiunea de depunere și ai ales portofelul electronic dorit, va trebui să introduci suma pe care vrei să o depui vei fi redirecționat către pagina comerciantului ales. 

Aici va trebui să te loghezi cu userul și parola contului tău de Skrill/Neteller/Paysafecard, să confirmi tranzacția, după care trebuie să te întorci pe pagina Winmasters și poți începe să pariezi. 

Winmasters acceptă retrageri pe cardul bancar unde retragerea minimă este de 80 RON și timpul de procesare este de 2-4 zile lucrătoare. De asemenea, poți retrage prin transfer bancar unde retragerea minimă este tot 80 RON și timpul de procesare 2-4 zile lucrătoare, iar prin Skrill și Neteller retragerea minimă este 80 RON și timpul de procesare de obicei de maxim 24 ore. 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.