Comisia de Arbitraj și Integritate s-a întrunit vineri, 8 ianuarie 2021, la sediul PMP Suceava și, dintre cei excluși a fost prezentă doar Lenuța Balan, fosta președintă a Organizației Județene de Femei a PMP Suceava, ceilalți alegând să nu dea curs invitației. În afară de membrii Comisiei, la ședință au mai participat președedintele PMP Suceava, Marian Andronache, și secretarul general al partidului, Anca Sidor Gâtlan.

Dacă dintre membrii Comisiei a luat cuvântul doar un reprezentant, cele mai multe întrebări au fost adresate de către Marian Andronache și Anca Sidor Gâtlan.

Subiectul principal al discuției a fost primarul comunei Pojorâta, inginerul Ioan Bogdan Codreanu, și comunicarea cu acesta care este strict interzisă.

Practic, liderul PMP Suceava a ajuns să își analizeze propriile decizii de excludere și, în stilul democratic ce îl caracterizează, să își dea, încă o dată, dreptate.

Interesant este și rolul pe care, mai nou, îl deține consilierul local PMP Constantin Munteanu, care trebuie să îi sune pe cei care au fost excluși și să le spună că dacă își vor cere scuze liderului Marian Andronache vor scăpa de pedeapsă și vor putea rămâne simpli membri PMP. Dincolo de aceste josnice episoade ce se petrec în interiorul PMP Suceava și mai stresante sunt problemele penale ce bat la ușa lui Marian Andronache.

SuceavaLIVE a prezentat, în EXCLUSIVITATE, informații care dovedesc că banii la negru pentru partid sunt regulă și nu reprezintă o excepție pentru PMP Suceava. De altfel, mai multe plângeri penale pe numele lui Andronache reclamă, printre altele, și acest fapt.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.