Alegerea pantofilor de mireasă perfecți nu este o sarcină ușoară, mai ales dacă te gândești la faptul că îi vei purta pe parcursul întregului eveniment. În cea mai importantă zi din viața ta, trebuie să fii lipsită de griji și să te simți ca o prințesă! 

 

Iată 4 sfaturi de care TREBUIE să ții cont când îți alegi pantofii de mireasă:

 

  1. Cumpără-i întotdeauna din timp

 

Prima regulă de aur este să nu aștepți până în ultima clipă să-ți găsești pantofii potriviți! Este bine să ai o listă cu mai multe modele de pantofi de mireasă, din care să-ți alegi, ca apoi să îi poți tria. 

 

Dacă intenționezi să faci cumpărături online, este o idee bună să cumperi întotdeauna din timp, deoarece stocurile sau mărimile se pot epuiza foarte repede. Dacă numărul tău nu mai este disponibil, timpul de livrare poate fi mai lung, mai ales dacă este un produs lucrat manual. Așadar, este mai bine să comanzi mai devreme decât mai târziu.

 

În cazul în care îi cumperi înainte de a avea dimensiunile rochiei, nu doar că vei putea să te obișnuiești cu ei, dar, astfel, te vei asigura ulterior că lungimea tivului este potrivită. Acest lucru te va ajuta să eviți eventualele costuri de modificare.

 

  1. Ține cont de locația în care va avea loc nunta

 

Ai o nuntă în aer liber? Într-o grădină sau într-o sală de bal? La biserică? Trebuie să ai în vedere aceste detalii, atunci când îți alegi pantofii. 

Unele mirese optează pentru cei cu toc mic sau chiar pentru balerini, în cazul în care nunta are loc în exterior. Totul ține de confort, atunci când vine vorba de pantofi, așa că nu vrei să mergi pe un drum pietruit, de exemplu, cu tocuri cui. 

 

  1. Nu uita de confort!

 

Gândește-te la stilul tău cotidian. Dacă ești o persoană care adoră eleganța pantofilor stiletto, alege unii care sunt confortabili și care nu te obosesc. Cu cât îi porți mai mult înainte de nuntă, cu atât vei fi mai obișnuită cu ei și nu vei avea probleme. 

 

În cazul în care ești o femeie care adoră adidașii sau sandalele, atunci alege să porți tocuri mai mici la nunta ta. Nu este recomandat să le încerci pe cele foarte înalte tocmai la marele eveniment, deoarece toți ochii vor fi asupra ta și, dacă nu ești obișnuită să mergi cu astfel de pantofi, acest lucru va fi evident. Dacă tocurile sunt importante pentru tine, ia în considerare o variantă mai joasă, astfel încât să te bucuri totuși de această experiență.

 

De asemenea, alege pantofi realizați din materiale naturale, cum ar fi pielea, pentru că sunt mai flexibili.

 

  1. Alege o pereche potrivită stilului tău

 

Probabil ai depus eforturi pentru a găsi rochia perfectă, ceea ce înseamnă că vei dori să găsești și pantofii ideali, care să vină în completarea ținutei și să fie potriviți stilului tău.

 

Analizează detaliile rochiei tale de mireasă – este împodobită cu dantelă clasică sau cu broderie elegantă cu strasuri? Caută elemente similare și la modelul pantofului, astfel încât să fie pe gustul tău. 

 

În concluzie, ținând cont de aceste sfaturi, nunta ta va fi mai aproape de ceea ce ți-ai dorit. Cu câteva detalii luate în considerare, vei străluci în cea mai importantă zi din viața ta! 

 

Sursa foto: pinterest.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.