Siguranța căminului, a familiei sau a afacerii personale reprezintă o necesitate pentru majoritatea oamenilor.

Sistemele de supraveghere video de ultimă generație sunt o modalitate perfectă, practică și economică pentru monitorizarea și protejarea spațiului interior sau exterior. Unul dintre atuurile sistemelor de supraveghere video moderne este faptul că poți vizualiza de la distanță, cu ajutorul internetului, în timp real, tot ce se petrece în spațiul monitorizat cu ajutorul unui telefon mobil sau al unei tablete. Varietatea și multitudinea de sisteme supraveghere video existente pe piață îți oferă șansa să găsești soluția excelentă de care ai nevoie când vrei să ai controlul siguranței locuinței, a grădinii, a locului de parcare sau a garajului atunci când nu te afli în preajma lor.

O cameră video ce funcționează pe baza unui protocol de rețea IP îți poate transmite foarte ușor și rapid datele live pe un dispozitiv fix (laptop, PC) sau mobil (smartphone, tabletă) doar dacă te conectezi la internet.

Accesarea camerei de supraveghere se poate face prin instalarea unei aplicații speciale pe dispozitivul mobil. Alegerea acestei aplicații se face în funcție de sistemul de operare al dispozitivului mobil (Android, Windows sau IOS) și de nivelul de performanță al acestuia, dar și conform principiilor de funcționare personalizate al modelului camerei video ales.

Avantajele urmăririi unui sistem de supraveghere video cu ajutorul unui dispozitiv mobil

În primul rând, gândește-te la confortul psihic. Poți sta fără grija riscului că infractorii ți-ar putea sparge casa, de exemplu, că vecinul ți-ar folosi locul de parcare sau că iubitul/iubita își face de cap cu altcineva cât timp tu ești plecat/plecată de acasă.

Aceste sisteme de supraveghere pot fi folosite și pentru a urmări activitatea animalului de companie, a persoanelor bolnave sau a copiilor, cât nu ești acasă. Ca să nu mai vorbim de monitorizarea angajaților, în cazul în care trebuie să îi lași singuri la locul de muncă.

Sistemele de supraveghere care pot fi conectate la internet și pot fi monitorizate prin dispozitivele mobile, mai au avantajele calității superioare a imaginii, sunt foarte ușor de instalat și eficiente pe distanțe lungi (de până la 20 de metri). Mai mult de atât, modelele rotative de camere de supraveghere video au opțiunea de a fi foarte simplu controlate prin smartphone sau tabletă pentru stabilirea poziției pe verticală sau orizontală, în funcție de nevoi. Astfel, poți fi la curent oricând, în timp real, cu tot ceea ce se petrece în preajma proprietății, a membrilor familiei sau a afacerii tale.

Rezoluția video mare este un alt plus al acestor sisteme. Există nenumărate modele de camere care-ți oferă imagini HD, ultra detaliate, pentru recunoașterea facială sau a numerelor de la mașini, de exemplu. În plus, anumite modele îți oferă șansa să modifici, în timp real, rezoluția sau frame rate-ul, în funcție de preferințele și de nevoile personale.  Iar software-ul inteligent integrat îi permit camerei să îți trimită alerte prin e-mail, sms sau notificări de tip push cu datele înregistrate.

Practic, prin achiziționarea și folosirea unui astfel de dispozitiv ai numai de câștigat și deții controlul absolut al spațiului sau persoanelor pe care vrei să le supraveghezi.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.