Acțiunea de perforare a lobului urechii bebelușului tău urmează să se efectueze în viitorul apropiat și te întrebi, împreună cu partenerul tău, cum puteți alege perechea de cercei potrivită? Într-adevăr, misiunea de a selecta această bijuterie nu este una tocmai ușoară. Din acest motiv, trebuie să se acorde o importanță deosebită alegerii accesoriului care are un puternic aport în viața unei persoane de gen feminin. Varianta cea mai bună de cercei pentru copii sunt cei creați special pentru ei, deoarece doar aceștia sunt concepuți în funcție de nevoile lor.

În calitate de părinte responsabil, trebuie să te informezi corect în legătură cu tot ceea ce presupune acest demers, astfel încât să alegi un model corespunzător pentru asigurarea stării de bine a bebelușului tău. Dacă în clipa de față acest subiect este unul de interes pentru tine, citește în continuare articolul pentru a afla ce caracteristici trebuie să ai în vedere pentru a alege perechea potrivită de cercei pentru copilul tău.

Iată ce caracteristici trebuie să stea la baza deciziei de achiziție a unei perechi de cercei pentru copii:

Dimensiunea

Un aspect esențial la care trebuie să fie atent orice părinte atunci când selectează o pereche de cercei pentru copilul lui este dimensiunea lor. Spre deosebire de cei purtați în prezent de adolescentele și de persoanele adulte de gen feminin, din dorința de a-și accesoriza ținuta, cei pentru bebeluși trebuie să fie vizibil mai mici, pentru a nu se simți inconfortabili. De asemenea, acest accesoriu e necesar să fie mult mai ușor, pentru a nu pune prea mare presiune pe urechiile lor sensibile sau, mai rău, să nu le provoace răni la nivelul zonei respective.

Materialul

Părinții trebuie să fie vigilenți și când se pune problema de materialul din care sunt creați cerceii pentru copii. Altfel spus, acest accesoriu rafinat ar trebui, în mod ideal, fabricat din metale prețioase, hipoalergenice, precum aurul și argintul. Însă, în prezent există o mulțime de bijuterii de calitate, fabricate și din alte materiale rezistente, precum oțelul inoxidabil. Mai mult decât atât, acestea pot fi încrustate cu diferite pietre, cum ar fi: diamante, rubine, safire și multe altele, ceea ce oferă un aspect și mai spectaculos.

Modelul

O altă caracteristică la fel de importantă, care nu trebuie neglijată este, desigur, designul cerceilor. O mențiune importantă este că, accesoriul ales, ar trebui să conțină o închizătoare sigură, pentru a evita riscul ca cerceii să iasă din ureche în mod repetat sau chiar de a-i pierde prin locurile în care bebelușul este plimbat. Așadar, dacă dorești ce e mai bun pentru copilul tău în această privință, îndreaptă-ți atenția spre o pereche de cercei pentru bebeluși de pe site-ul bb-shop.ro. Aici vei găsi o gamă bogată de produse, dintre care ai posibilitatea să alegi un model deosebit de frumos pentru bebelușul tău, cu formă de fluture, stea, inimă, unicorn, dar și multe altele, în funcție de preferințele personale.

În concluzie, cerceii pentru copii trebuie selectați cu mare grijă, întrucât joacă un rol major în viața unei persoane de gen feminin, încă de la o vârstă fragedă. Așadar, pentru ca părinții să poată alege cea mai potrivită variantă pentru copilul lor, trebuie să țină cont de dimensiunea, materialul și modelul acestei bijuterii.

 

Sursă foto: Pexels.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.