Pariurile sportive nu sunt o știință exactă, iar acumularea unui profit depinde de mai mulți factori. Dar indiferent de perspectiva din care privești problema, vei descoperi că informația este cea care te poate duce spre succes. Și cel mai ușor mod de a-ți procura informația necesară pentru a câștiga la pariuri sportive este din materiale de specialitate, cum ar fi o avancronică de meci sau o colecție de ponturi fotbal, poate chiar biletul zilei sau „cota 2” publicate de „tipsteri”.

Dar cam ce trebuie să cuprindă un astfel de articol pentru ca ție să-ți fie mai lejer să strângi bilete “verzi”? În primul rând, el trebuie structurat într-un mod foarte bun, aerisit. Oricât de nouă și de importantă ar fi informația, ea nu te poate ajuta dacă nu ajungi să o vezi. Un articol îngrămădit, cu multe cuvinte puse laolaltă îți poate afecta capacitatea de a filtra informațiile, mai ales dacă ești începător și nu te pricepi încât să înțelegi un anumit jargon.

Pe urmă, vei dori ca articolul pe care îl citești să conțină informații de actualitate. În lumea sportului și a pariurilor sportive, aspectele esențiale se schimbă cu o rapiditate ieșită din comun (accidentări, suspendări, obiective, declarații etc.), așa că e important ca ceea ce ar trebui să te inspire să fie recent, proaspăt “scos din cuptor”. Cu cât este mai veche informația, cu atât sunt mai mari șanse să te înșeli în privința pronosticului pe care îl alegi.

Sunt destul de multe informații pe care poți să le găsești și singur, fără să ai nevoie de terțe părți. Asta înseamnă că aceste articole nu trebuie să conțină doar argumentații banale, ci și să vină cu detalii speciale, din surse care nu îți sunt ție la dispoziție. Sau să fie informații și date statistice care ți-ar răpi prea mult din timp pentru a le colecta. Ție îți trebuie cele mai noi ponturi fotbal azi, nu informațiile de ieri, care sunt deja învechite. Dacă într-un articol ai citi de echipa probabilă pentru un meci, iar acolo ai descoperi un jucător care este accidentat sau, mai rău, nici nu mai este la club, atunci ți-ai da seama rapid că nu este genul de material care să te ajute să progresezi în domeniul pariurilor sportive.

Încrederea se câștigă în timp. Iar asta este valabil și atunci când vorbim despre articolele destinate pariurilor sportive. Atunci când găsești o sursă care oferă constant informații de ultimă oră, înseamnă că e foarte probabil ca acolo să prinzi doar chestii care te interesează. Și te vei obișnui și cu stilul naratorului de a prezenta datele, iar pe parcurs asta va contribui la posibilitatea de a citi mai ușor și mai rapid articolul. Nu recomandăm însă să sari peste informații direct la pronostic. Oricât de multă încredere ai avea, vei vrea să discerni și singur datele pe care le primești.

Un articol de tip cota 2 poate fi format dintr-unul sau mai multe evenimente. Pentru că vorbim despre pariuri sportive, aici se aplică regula “cu cât mai puține, cu atât mai bine”. O cotă 2 formată din patru sau chiar cinci evenimente cu cotă mică tinde să încalce această regulă și să discrediteze articolul. În plus, ar trebui să fie mult mai ușor și mai util să aduni informații despre unul sau două partide, nu patru-cinci. Cu cât mai multe evenimente, cu atât și capacitatea de a strânge informații utile se diminuează.

 

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.