Vineri, 28 mai, la Primăria comunei Frumosu se va desfășura proba scrisă pentru obținerea postului de inspector gradul 2, compartiment Registru Agricol, iar în cadrul instituției s-a instalat deja o stare de neliniște și agitație.

Dovadă sunt unele persoane din cadrul instituției care ne-au contactat pentru a ne semnala că la concursul organizat vineri va participa un consilier local al Partidului Național Liberal, care va și obține funcția pentru că subiectele ar fi deja cunoscute de către acesta.

La același concurs s-a mai înscris o persoană care nu pare să aibă nicio șansă de izbândă în fața consilierei liberale Liliana Negură sau „Lili de la C.E.C.”.

Întrucât surse credibile din aparatul de specialitate al primarului ne-au declarat că subiectele ar fi ajuns deja la candidatul favorit, SuceavaLive cere public prefectului USR-PLUS al județului Suceava, Iulian Cimpoeșu,  să înlăture suspiciunile rezonabile existente și să garanteze TRANSPARENȚA ȘI CORECTITUDINEA  în desfășurarea acestui concurs, în mod faptic, nu doar prin lozinci rostite în perioada electorală.

Trebuie menționat că, TEORETIC, subiectele pentru concurs sunt redactate de comisia constituită în cadrul Primăriei, și nu de primarul comunei.

Totodată, dacă președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, dezaprobă acest mod de a face politică și administrație va trebui să dovedească asta printr-un reprezentant al CJ care să participe la concurs, chiar dacă acest lucru nu este obligatoriu în cazul funcției contractuale.

Menționăm că primarul comunei Frumosu, Constantin Buga, este membru al Partidului Național Liberal, după ce a părăsit Partidul Social Democrat pentru că, nu-i așa, „este cu Guvernul, dar și cu opoziția când ajunge la putere.

Știți? -Negustorie”…

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.