Luni, 14 septembrie, la orele 07:05, Poliția Mun. Suceava a fost sesizată despre faptul că pe DJ 209 D, în interiorul localității Dărmănești, s-a produs un accident rutier în urma căruia a rezultat decesul unei persoane și vătămarea corporală a altei persoane.

S-a constatat că B.V. de 19 ani din sat Măriței, com. Dărmănești,  a condus autoturismul marca Audi pe DJ 209 D, în interiorul localității Dărmănești, având direcția de deplasare spre Măriței. Ajungând în dreptul imobilului nr. 814, a pierdut controlul asupra direcției de mers (cond. auto a declarat că a adormit), a acroșat ușor autoturismul marca BMW care era parcat pe podețul care face accesul în curtea imobilului menționat, a rulat în șanțul din partea dreapta, după care a intrat frontal într-un podeț din beton și în autoturismul marca Ford ce era parcat pe podeț (podețul face accesul în curtea unei anexe a imobilului nr. 814)

În urma accidentului rutier a rezultat decesul pasagerei din autoturism, Cușnir Daniela de 24 ani din sat Călinești, com. Dărmănești, cadavrul fiind transportat la Spitalul Județean Suceava, în vederea efectuării necropsiei. De asemenea a rezultat și vătămarea corporală a lui B.V., care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, cu ambulanța, unde în urma consultațiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul „contuzionat prin accident rutier, contuzie coloana lombară”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”ucidere din culpă” și de „vătămare corporală din culpă”.       

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.